úterý 2. srpna 2016

Life in Dreamhouse 2013 - Ken


Neodolala jsem dalšímu kloubovému klukovi. Tentokrát je to Ken z domu snů. Dokonce měl i své původní oblečení. Bohužel přišel společně s panenkou v zelených šatech, které trošku pouští, takže má po sobě několik flíčků. Asi nejvíc mě štve ten na nose. Nevíte, čím by se to dalo odstranit? Jinak je naprosto úžasný, pohlyblivý, prostě jsem z něj nadšená.







5 komentářů:

  1. Je úžasný :-) Pamätám si ho ešte z Tesca :-) Gratulujem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,
    jaká je, prosím, přibližná cena tohoto Kena?
    Děkuji za odpověď a Váš čas.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,
    omlouvám se za nedorozumění.Nechci ho koupit,ale prodat.Respektive dcera prodává panenky Barbie se,kterými si již nehraje a tento Ken je mezi nimi.Proto se chci zeptat Vás jako odborníka kolik je rozumná(ne přemrštěná) cena?
    Děkuji za odpověď a Vás čas.
    J.Bauchel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku. Nepoškození Kenové se zřídka prodávají za méně než 300,- Kč. Často záleží i na období. Vzhledem k tomu, že je kloubový a má vlasy, což dnes v obchodech nenajdete, mohla by se teď před Vánoci na aukru cena vyšplhat až k 500,-

      U holek je to složitější. Modrooké blondýnky je během roku těžké prodat za 50,-, je jich prostě všude moc. Opět teď před Vánoci je celkově po barbínkách větší poptávka, a při prodeji celé sady za rozumnou cenu máte větší šanci.
      Holky s jinou barvou vlasů doporučuji nabídnout zvlášť, jsou žádané i sběrateli, takže počáteční cena v aukru na 100,- Kč je dobrým začátkem. Pokud náhodou máte něco sběratelsky zajímavého, klidně se může vyšplhat k 500,- i výše.

      Vymazat